Grundkurs i service management (SEMA11) – kursstart hösten 2022

Studenter som är antagna till den fristående kursen Grundkurs i service management samlas på Campus för introduktion och information om kursen.

Upprop & registrering: 29 augusti

Kl. 15.15-16.00
Plats: Sal C312, Campus Helsingborg
Föreläsare: Mikael Bergmasth

Kursintroduktion: 30 augusti

Kl. 09.15-15.00 (paus 12-13)
Plats: Dunkers kulturhus, konsertsalen (OBS! Ej på Campus)
Föreläsare: Mikael Bergmast & Eerika Saaristo

Studenter på fristående kursen, Grundkurs i service management (SEMA11), läser tillsammans med programstudenter på kandidatprogrammen service management (programtermin 1) och logistics service management (delkurs 1 och 2).

Hitta rätt

Mer information

Om du inte kan närvara den 29/8, men ska läsa kursen måste du meddela oss detta för att du ska behålla din plats. Om du däremot vill avstå din plats ber vi dig att registrera detta på antagning.se snarast, för att eventuella reserver ska kunna kallas.

Ulrika Westrup och Malins Espesson

Lärarna säger hej!