Grundkurs i service management, SMAA30 – kursstart

Alla nya studenter samlas vid Kärnan i Helsingborg måndagen den 3 september klockan 09.00. Därefter promenerar vi gemensamt bort till Campus Helsingborg.

Schema

Registrering & välkommen

Klockan 11-13
Plats: Sal E412, Campus Helsingborg
Föreläsare: Ulrika Westrup, Jan Henrik Nilsson och Malin Espersson

Klockan 10-11
KSMB11: Introduktion till service management
Plats: Sal U202, Campus Helsingborg
Föreläsare: Anette Svingstedt, Ulrika Westrup och Malin Espersson

SMAA30, Grundkurs i service management läses tillsammans med studenter som går första terminen på kandidatprogrammen service management och logistics service management.

Mer information

Om du inte kan närvara vid introduktionen den 3/9, men ska läsa kursen måste du meddela oss detta för att du ska behålla din plats. Om du däremot vill avstå din plats ber vi dig att registrera detta på antagning.se snarast, för att eventuella reserver ska kunna kallas.

Sidansvarig: