Grundkurs i service management, SMAA30 – kursstart

I år kommer alla nya studenter att samlas i mindre grupper vid olika klockslag på Campus för introduktion och information om programmet och första kursen. Grundkursen är en egen grupp.

Schema

Introduktion & registrering

Välkommen till Institutionen för service management och tjänstevetenskap och till din kurs!
Klockan 15.30-17.00, 31 augusti
Plats: Sal E210, Campus Helsingborg
Föreläsare: Anette Svingstedt, Ulrika Westrup och Malin Espersson

SMAA30, Grundkurs i service management läses tillsammans med studenter som läser KSMB11, dvs första terminen på kandidatprogrammen service management och logistics service management.

Hitta rätt

Mer information

Om du inte kan närvara den 31/8, men ska läsa kursen måste du meddela oss detta för att du ska behålla din plats. Om du däremot vill avstå din plats ber vi dig att registrera detta på antagning.se snarast, för att eventuella reserver ska kunna kallas.

Sidansvarig: