Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Logistics service management

kandidatprogram 180 hp

Logistics service management är utbildningen för dig som ser sammanhang, hittar lösningar och vill bidra till en hållbar framtid. Vårt kandidatprogram öppnar dörrar till en bred arbetsmarknad där behovet av logistiker är växande. Tycker du att det verkar spännande att utveckla framtidens logistiklösningar? Då ska du söka till logistics service management.

När du läser logistics service management får du en bred utbildning som innehåller kurser i logistik, organisation, ledarskap, ekonomi och marknadsföring. Programmet är inriktat på logistikbranschen och ges i samarbete med LTH, Lunds tekniska högskola. Du lär dig att arbeta kundfokuserat, utveckla personalstrategier och utöva hållbart ledarskap för logistikbranschen. Kombinationen av service management och logistik ger dig en unik profil och du får spetskunskaper för att kunna driva framgångsrik, effektiv och hållbar logistik.

Under termin 5 finns möjlighet att söka till utlandsstudier och läsa motsvarande kurser utomlands, som sedan ska tillgodoräknas in i utbildningen.
 

Läs mer och sök till programmet:

Logistics service management

Log

Behörigheter

Förkunskapskrav
Grundläggande behörighet samt Matematik B och Samhällskunskap A alternativt Matematik 2a/2b/2c och Samhällskunskap 1b eller 1a1+1a2.
Områdesbehörighet 4 (pdf)

Kontakt

 

Veronica Åberg

Veronica Åberg
Studievägledare för kandidatprogrammet Logistics service management.

Epost: studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se
Tel: 042-35 66 22