Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Möt oss digitalt

Funderar du på att söka någon av våra utbildningar? Då är det naturligt att du har många frågor. Vi har svaren! och finns här - digitalt - för att berätta mer.

Campus online

Ställ frågor till studenter

Träffa oss digitalt

Är ni flera som vill veta mer om våra utbildningar? Boka gärna ett möte via webben (webbinarie) där våra studenter kan berätta mer om utbildningarna och svara på frågor. sofia [dot] hermansson [at] ism [dot] lu [dot] se (Kontakta Sofia Hermansson) eller studentmedarbetare Sandra Uhde: sandra [dot] uhde [at] ism [dot] lu [dot] se

Studievägledning

Våra studievägledare Annika Permevik och Veronica Åberg finns tillgängliga för att svara på frågor, boka gärna in ett möte via telefon eller webb. studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se (Kontakta en studievägledare)

Service management på turné

Under början av 2020 besökte vi flera skolor i Skåne. Våra studentambassadörer berättade om våra utbildningar, jobbmöjligheter, utlandsstudier, hur studentlivet fungerar, hur du skaffar boende och besvarade alla  frågor och funderingar!

Under 2021 satsar vi fullt ut på digitala besök på grund av den rådande pandemin.

Covid-19

På grund av rådande omständigheter kommer fysiska besök inte kunna genomföras i samma utsträckning som innan, men vi besöker er gärna digitalt för en presentation. Kontakta oss gärna om du har frågor!

Kontakt studievägledning

studievägledare

Annika Permevik & Veronica Åberg
Studievägledare
Epost: 
studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se
Tel: 042-35 65 77 / 042-35 66 22