Möt oss digitalt

Funderar du på att söka någon av våra utbildningar? Då är det naturligt att du har många frågor. Vi har svaren! och finns här - digitalt - för att berätta mer.

Studentambassadör Julia

 

Ställ frågor till studenter

Träffa oss digitalt

Är ni flera som vill veta mer om våra utbildningar? Boka gärna ett möte via webben (webbinarie) där våra studenter kan berätta mer om utbildningarna och svara på frågor. sofia [dot] hermansson [at] ism [dot] lu [dot] se (Kontakta Sofia Hermansson)

Studievägledning

Våra studievägledare Annika Permevik och Veronica Åberg finns tillgängliga för att svara på frågor, boka gärna in ett möte via telefon eller webb. studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se (Kontakta en studievägledare)

Service management på turné

Under början av 2020 besökte vi flera skolor i Skåne. Våra studentambassadörer berättade om våra utbildningar, jobbmöjligheter, utlandsstudier, hur studentlivet fungerar, hur du skaffar boende och besvarade alla  frågor och funderingar!

Covid-19

På grund av rådande omständigheter kommer fysiska besök inte alltid kunna genomföras i samma utsträckning som innan, men i den mån vi kan genomför vi dem både digitalt och på plats. Kontakta oss gärna om du har frågor!

Kontakt

studievägledare

Annika Permevik & Veronica Åberg
Studievägledare
Epost: studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se
Tel: 042-35 65 77 / 042-35 66 22