Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Service management

Kandidatprogram 180 hp

Service management är utbildningen för dig som är driven, social och vill göra skillnad. Vårt kandidatprogram öppnar dörrar till en bred arbetsmarknad och förbereder dig på att leda, utveckla och organisera företag och verksamheter.

Om programmet

Service management är en utbildning som ger både bredd och fokus. Du får bred kunskap om organisation, ledarskap, ekonomi och marknadsföring men också fördjupad kunskap genom den inriktning du väljer. Programmet är inriktat på branscher som fokuserar på kunder och tjänster och denna kombination ger dig en unik profil. Du får spetskunskaper för att kunna arbeta kundfokuserat, bygga kundrelationer och förstå konsumentbeteenden. Du lär dig också att utveckla personalstrategier och vad som är hållbart ledarskap. Efter dina tre år har du en förmåga att förstå hur alla delar i en verksamhet hänger samman och blir väl rustad för ditt framtida arbetsliv.

Välj din inriktning

Kandidatprogrammet i service management består av tre olika inriktningar: Hälsa, retail och turism och hotell, som du väljer redan när du söker. Innehållet i programmet består främst av kurser i service management som läses gemensamt med samtliga inriktningar. Under utbildningens senare del finns möjlighet till utlandsstudier, praktikkurs eller valbara kurser. 

Information

Högskolepoäng: 180 hp

Nästa startperiod: Hösttermin 2022
Nivå: Grundnivå (Kandidatnivå)
Undervisningsspråk: Svenska

Plats: Helsingborg
Studietakt: Helfart (100%)

Förkunskapskrav
Grundläggande behörighet samt Matematik B och Samhällskunskap A alternativt Matematik 2a/2b/2c och Samhällskunskap 1b eller 1a1+1a2.
Områdesbehörighet 4 (pdf)

Kontakt studievägledning

studievägledare

Annika Permevik & Veronica Åberg
Studievägledare
Epost: 
studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se
Tel: 042-35 65 77 / 042-35 66 22