Service management

Kandidatprogram 180 hp

Service management är utbildningen för dig som är driven, social och vill göra skillnad. Vårt kandidatprogram öppnar dörrar till en bred arbetsmarknad och förbereder dig på att leda, utveckla och organisera företag och verksamheter.

Service management är en utbildning som ger både bredd och fokus. Du får bred kunskap om organisation, ledarskap, ekonomi och marknadsföring men också fördjupad kunskap genom den inriktning du väljer. Programmet är inriktat på branscher som fokuserar på kunder och tjänster och denna kombination ger dig en unik profil. Du får spetskunskaper för att kunna arbeta kundfokuserat, bygga kundrelationer och förstå konsumentbeteenden. Du lär dig också att utveckla personalstrategier och vad som är hållbart ledarskap. Efter dina tre år har du en förmåga att förstå hur alla delar i en verksamhet hänger samman och blir väl rustad för ditt framtida arbetsliv.

Programmet har tre olika inriktningar: Hälsa, Retail och Turism & Hotell, som du väljer redan när du söker.

Läs mer om varje inriktning:
 

 

Kandidatprogram inriktning Health

 

Service management, inriktning hälsa

 

kandidatprogam inrikning retail

 

Service management, inriktning retail

 

kandidatprogam inrikning tourism & hotel

 

Service management, inriktning turism & hotell

 

Behörigheter

Förkunskapskrav
Grundläggande behörighet samt Matematik B och Samhällskunskap A alternativt Matematik 2a/2b/2c och Samhällskunskap 1b eller 1a1+1a2.
Områdesbehörighet 4 (pdf)

Kontakt

studievägledare

Annika Permevik & Veronica Åberg
Studievägledare
Epost: studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se
Tel: 042-35 65 77 / 042-35 66 22